Home / Event / INED2019 ver 063 Numar mediu salariati

INED2019 ver 063 Numar mediu salariati

Posted on
Sep
6

06_09_19 08:00 ver 063
Fără reindexare față de versiunea anterioară.

Personal Salarizare->Salarizare->Stat(lunar): fereastra pentru Constructii, consecinta a OUG43. Numai teste. Nu memoreaza valorile calculate.

Personal Salarizare->Salarizare->State(lunar)->Sporuri: campul vTck poate contine valoarea tichetelor de masa cumulata eventual cu valoarea voucerelor de vacanta si cu alte valori cu tratament similar cu cel al tichetelor de masa( se opreste numai impozitul )

Personal Salarizare->Rezultate->D112->Recapitulatie: sunt acum doua numere medii de angajati:
-lucrate/lucratoare (m.nNRM) : calculat insumand numarul de zile lucrate in luna si impartit la numarul de zile lucratoare din luna. Vechiul numar mediu afisat;
– calendaristic/statistica (m.nrMStati): calculat insumand pentru fiecare inregistrare din sectiunea A sau B, numarul de zile calendaristice de angajare din luna diminuat cu numarul de zile CFS, zile CM ASS si zile somaj tehnic si inmultit cu coeficientul de ore pe zi din contract supra ore norma a locului de munca. In final Totalul este impartit la numarul de zile calendaristice din luna.
Amandoua numere (m.nNRM si m.nrMStati) sunt prezentate la listarea recapitulatiei.

Personal Salarizare->Rezultate->Statistici(2): Numar mediu de salariati anual

Buget->Bilant: Numar mediu salariati anual

Meniu->Optiuni->Peren->Firma: Numar mediu salariati, pe fond albastru deschis contine formula numarului de zile luate in calcul. Click dreapta=Deafault.

Top